Conferinte

Locatia Cubix Hotel are in dotare sala de conferinta cu o suprafata de 120 mp, dotari moderne si modulare pentru a putea asigura succesul evenimentelor dumneavoastra. Serviciile de restaurant la standard de 4* completeaza cu succes oferta noastra. Solicitarile dumneavoastra pentru evenimentele deosebite, gasesc tot sprijinul nostru cu ajutorul personalului care va poate consilia in alegerile dumneavoastra pentru meniuri speciale si amenajarea eleganta a unei sali care va asigura exclusivitate. Pachetele pentru sala sunt negociabile la cerere.


Aveti posibilitatea sa va planificati sedintele/training-urile/cursurile si prezentarile la spatiile noastre, unde posibilitatile de amenajare sunt diverse: teatru, board-room, classroom astfel incat sa asigure conditiile solicitate si dotari moderne, care completeaza exemplar cele mai exigente cerinte. Pachetele pentru sala sunt negociabile la cerere.


Pentru sedinte restranse cu colegi sau parteneri business, va propunem un cadru elegant si care asigura toate dotarile moderne necesare unei planificari sau intalniri reusite. Pachetele pentru sala sunt negociabile la cerere.